Skip to content

Verblijf direct aan het NK-parcours

Wil jij uitgerust aan de start verschijnen tijdens het KNWU NK Mountainbike XCO 2020? Verblijf dan direct aan het NK-parcours op Watersley Sports & Talentpark!

Watersley Sports & Talentpark is een internationale wooncampus waar tot wel 300 topsporttalenten uit binnen- en buitenland kunnen verblijven. Je verblijft op het park als team of als individu, waar je woont en leeft in de nabijheid van de topsportfaciliteiten die deze regio te bieden heeft. 

SHORT STAY

Voor een scherpe prijs verblijven in een van de accommodaties op Watersley Sports & Talentpark? Bij een verblijf in de Short Stay krijgen u en uw team de beschikking over 2-persoonsslaapkamers, een badkamer, woonkamer en een keuken.

TEAM HOUSE

Verblijf met je hele team in een van onze teamhuizen. Een huis beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om je in alle rust voor te bereiden op het Nederlands Kampioenschap.

CAMPER SPOT

Op Watersley Sports & Talentpark komt u terecht in een rustige, groene omgeving. Installeer je camper in een van onze camperspots en bereid je in alle kalmte voor op deze belangrijke wedstrijd.

Let op: hier is geen elektriciteit aanwezig.

Team SPOT

Reserveer nu je Teamspot op Watersley Sports & Talentpark!
Een centrale uitvalsbasis voor je team tijdens het NK. Bereid je samen rustig voor op de wedstrijd en lever een optimale prestatie op het Nationaal Kampioenschap.